keskiviikko 13. toukokuuta 2015

1/5

Tänään saatiin fuksivuosi taputeltua viimeisen biologian demon myötä. Sen kunniaksi ajattelin listata teille (ja itselleni ikävän ehkäisemiseksi) kuluneen lukuvuoden huippuhetket.

  
♥ Fuksiaisten - siis kampustapahtuman ja kaupunkisuunnistuksen - teema oli tulevaisuus. Itse taisin pukeutumisellani tehdä pikemminkin paluun muutaman vuosikymmenen taakse. Tutit menossa mukana. 


♥ Fuksiristeily Ieva-laivassa Savonlinnan saarten ympäri. Keli kuin morsian ja fiilis samaa luokkaa. Jatkot kantakuppila Häppärissä, jossa uusia tuttavuuksia alkoi syntyä myös oman ryhmän ulkopuolella. 

♥ Hämeenkadun Appro Tampereella. Ensimmäiset opiskelijabileet Savonlinnan ulkopuolella, rakkaan serkkupoikani Markon luotsaamana. Vanhoja ja uusia tuttavia, kaatosade ja salmarit alakoulun kunniaksi. 

♥Timpparisteily. Karhun ja Leijonan (ja karpaloiden) metsästystä pimeällä saarella. Saimme Jonnan kanssa saaliiksemme karhun, karpalon ja hienot haalarimerkit.


♥ Olavinkadun Appro, tutustumista Savonlinnan baaritarjontaan. Ehdottomasti yksi parhaista Savonlinnassa viettämistäni illoista!


♥ Linnanjuhlat. OKL:n perinne ovat Olavinlinnassa järjestettävät linnanjuhlat itsenäisyyspäivää edeltävänä tiistaina. Note to self: Ensivuonna matalat kengät.


♥ TP-Appro. Ensimmäistä kertaa upouusia opiskelijahaalareita ulkoiluttamassa. 


 
♥ Poikkitieteelliset haalaribileet Jyväskylässä. Ensimmäiset opiskelijabileet kotikaupunki Jyväskylässä rakkaan Taitsin kanssa. Vierailevan tähden fiilis oli ihana - kenelläkään ei ollut samanlaisia haalareita. Tässä vaiheessa olin saanut jo haalarimerkitkin ommeltua paikoilleen.


♥ Ensimmäinen akateeminen vappu, lakki päähän ja haalarit jalkaan, voilá! 
Ps. En näytä oikeesti jalkapallolta, kuva hämää. ...joohan?


Lisäksi mieleen ovat painuneet monet kokoontumiset ystävien kanssa, joista jokaiset ansaitsisivat oman mainintansa. Painotus kuitenkin pysyköön tällä kertaa muiden järjestämissä tapahtumissa. Monta tapahtumaa jäi kiertämättä ja kokematta, mutta pitäähän sitä ensivuodellekin jotain uutuudenviehätystä säästää. Nyt on kuitenkin ensimmäinen viidestä opiskeluvuodesta suoritettu enemmän tai vähemmän kunnialla läpi, joten tästä on hyvä jatkaa ensi syksynä. Ennen sitä olisi kuitenkin yksi kesä nautittavana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti